Reiki behandeling

Reiki is een weldaad voor lichaam, ziel en geest. Reiki vergroot uw zelfherstellend vermogen en ondersteunt u op krachtige en natuurlijke wijze. Door de behandelingen krijgt u meer levenskracht, vitaliteit en balans. Een Reikibehandeling is heel prettig, werkt intens ontspannend en - waar nodig - pijnverlagend. Hoe gaat een Reikibehandeling in zijn werk? Een sessie van zestig minuten bestaat uit ontvangst een kort gesprek over uw klachten, het doorgeven van de Universele Energie (Reiki) en een nagesprek. Tijdens het ontvangen van Reiki ligt u op een behandelbank. U doet dan alleen uw schoenen uit (en houdt uw kleding aan).

Effecten door Reikibehandelingen

Mensen die Reikibehandelingen nemen, ervaren dat hun vitaliteit en zelfvertrouwen toeneemt. Dat ze meer genieten van het leven en beter slapen. En dat ze gemakkelijker om kunnen gaan met dingen die ze eerder frustrerend vonden Genezen is een proces Reiki heeft vaak een direct waarneembaar effect op velerlei aandoeningen. Toch is Reiki géén snel werkende symptoombehandeling. Genezing of verbetering is een proces. Het ontstaan van een ziekte is ook een proces in de tijd. Voor chronische aandoeningen (fysiek of mentaal) is een reeks van behandelingen nodig, afhankelijk van het beoogde resultaat. Ziek worden verloopt bij iedereen anders. Hetzelfde geldt voor het genezingsproces.

Reiki sessies gaan uitstekend samen met andere zorg

Reiki combineert goed met andere therapieën, zoals artsenbezoek, medicijngebruik, psychotherapie of chirurgische ingrepen. Reiki heeft géén bijwerkingen. Wel kan een tijdelijke verergering van een klacht optreden, zoals ook met homeopathische middelen gewoon is.